Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Cercador d´habitatgesULTIMA CASA MITGERA A LA VENTA!!

Premium

€248,000

Per Vendre


  • Referència: NOVA CONSTRUCCIÓ DE CASES ARRENGLERADES A MIERES
  • Tipus: Cases
  • Dormitoris: 4
  • Lavabos: 3
  • Any de construcció: 2021
  • Superficie de la parcel.la: 144 m2
  • Superficie útil: 135 m2
  •  Imprimir
Descripció

ALERTA: ULTIMA CASA MITJERA!

Construcció de 5 cases arrenglerades a Mieres.

Es tracta d'un projecte de 5 cases construïdes a la zona del Pujolet a Mieres. Tindrem un grup de 3 cases en un costat i 2 més a l'altre costat.  

El municipi de Mieres està situat en una de les zones més tranquil·les de la Garrotxa, entre Santa Pau i Banyoles. El poble disposa d'escola fins a primària, dispensari municipal, biblioteca  del Centre Cívic, deixalleria mòbil i mercat setmanal, a banda de la multitud d'oferta turística i d'esbarjo doncs Mieres és la porta d’entrada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

En referència a les cases, totes  seran construïdes amb dues plantes. Tindrem dues cases mitgeres i tres cases cantoneres.

Les cases mitgeres tindran una superfície útil de vivenda d'uns 110 m2 més uns 22m2 de garatge per un cotxe. Amb un jardí d'un 45 m2. Repartits de la següent manera: a la planta baixa la cuina separada del menjador-sala d'estar per portes corredisses, un lavabo i un garatge per un cotxe on hi trobarem ubicat el rentador. A la planta primera: quatre habitacions dobles, una d'elles tipus suite,  totes amb armaris encastats, i un altre  bany complet amb plat de dutxa. Tindrem accés al jardí particular des de la cuina i el menjador.

Les cases cantoneres tindran una superfície similar a les mitgeres, amb la diferència de les mides del garatge. Tindran espai per dos cotxes i el jardí també canvia de mides. En aquestes cases el jardí serà d'uns 130 m2.

Totes les cases seran construïdes amb bons acabats i amb totes les comoditats actuals, ja que es construiran sobre plànols podran fer-se variacions si és necessari pel comprador. Completament integrades amb l'entorn, amb acabats de pedra a les façanes, fusta als cairats dels sostres u un munt de detalls que les fan ben especials!!

Les cases mitgeres tindran un preu de 248.000 € i les cantoneres 270.000 €.

Veniu i demaneu-nos la informació que us faci falta! 

Mapa
Adreça
Provincia:

Garrotxa

Adreça 1:

Mieres