Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Cercador d´habitatgesCasa de poble a Besalú

€150,000

Per Vendre


  • Referència: C00131
  • Tipus: Cases
  • Dormitoris: 3
  • Lavabos: 2
  •  Imprimir
Descripció

Casa de poble situada al costat del nucli històric de Besalú. Reformada i distribuïda en dos habitatges totalment diferenciats.

El primer habitatge correspon a la planta baixa, aquesta està equipada amb menjador, cuina, lavabo i habitació.
El segon habitatge disposa de dues plantes, més un altell. La planta primera consta de menjador, cuina i lavabo. A la segona planta podem trobar-hi dues habitacions i pati interior. Hi ha una tercera i última planta en la que hi trobem un altell, un espai molt valuós amb possibilitats de reformar i augmentar m2, habitacions i banys.

Aquesta casa de poble permet un ampli ventall d´oportunitats pel comprador.
Des de la residència habitual o segona residència en un immoble de tres plantes i 190m2, o bé la possibilitat d´utilitzar la segona i tercera planta com a habitatge particular i la primera planta com a lloguer habitual o lloguer turístic i viceversa.

Tanmateix, aquesta casa és molt atractiva per l´inversor, ja que l´immoble ofereix la possibilitat de poder llogar els dos habitatges per separat.

La casa disposa de llicència turística.

Mapa
Adreça
Adreça 1:

Besalu