Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Cercador d´habitatgesCasa-Restaurant-Turisme Rural-Habitatge a Mieres

€550,000

Per Vendre


  • Referència: C00111
  • Tipus: Cases
  • Any de construcció: 1780
  • Superficie de la parcel.la: 700 m2
  •  Imprimir
Descripció

Antic convent de monges que també va ser hotel i escola del poble. Fins fa ben poc també era restaurant. És un edifici que permet diversos usos, ja sigui casa rural, restaurant, residencia, lloguer d'apartaments...

Situat a Mieres, zona a pocs quilòmetres de Banyoles, Olot i zona excel.lent per practicar el senderisme, ciclisme, muntar a cavall o descobrir-ne la rica gastronomia.

L'edifici va ser construït al 1780 i s'ha anat ampliant i restaurant posteriorment.  Consta de tres plantes de 230 m2 cada una i un jardí de 400 m2.

De fet la darrera restauració va ser l'any 2016. Es va restaurar per complet el jardí i la primera planta, i s'hi va ubicar el restaurant. (disposa de permisos i llicències i equipaments).

A les dues plantes superiors, on antigament hi habitaven les monges, s'hi troben tres apartaments, a utilitzar com a habitatge si es vol. (Es disposa de plànols per convertir en un futur les dues palntes en 10 habitacions amb bany)

Demaneu per visitar i la informació que us calgui!

Oportunitat de negoci i casa!!

 

Mapa
Adreça
Adreça 1:

Mieres